Fresno State vs CSU Bakersfield (May 21, 2016)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Fresno State 8 (42-11-1), CSU Bakersfield 5 (16-34)
May 21, 2016 at Los Angeles, Calif. (Easton Stadium)

Fresno State   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KENNEDY, B rf 
RIVERS, M 2b 
   CASTELLON, K 2b 
WILLIS, K lf 
VILLALPANDO 3b 
   RODRIGUEZ, C pr 
GUMZ, P c 
WILLMON, L 1b 
HOWE, M dh 
   COATES, B pr 
HERNANDEZ, V cf 
SMITH, W ss 
   JACKSON, D ph 
COMPTON, J p 
   DUNG, K p 
Totals  29  21  11 
  
CSU Bakersfield   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Cavazos, J rf 
Simmons, A ss 
Raeber, S cf 
Gonzalez, S dh 
Pontecorvo,B 1b 
   Amezcua, N ph 
Hipa, C 3b 
   Curry, N ph 
   Cannata, M ph 
Larios, J c 
   Flores, J pr 
Burt, K lf 
Cardoza, A 2b 
Mills, Am p 
   Stockton, A p 
Totals  26  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Fresno State........ 304 100 0 -  8  6  0
CSU Bakersfield..... 020 030 0 -  5  7  5
-----------------------------------------
E - Simmons, A(22); Raeber, S(6); Hipa, C 2(6); Cardoza, A(10). LOB - Bulldogs 11; Roadrunners 7. 2B - KENNEDY, B(6); VILLALPANDO(10); HOWE, M(6); Gonzalez, S(6). HR - VILLALPANDO(10). HBP - KENNEDY, B 2; WILLIS, K; WILLMON, L; Cardoza, A. SH - Gonzalez, S(1). SF - HOWE, M(1). SB - RODRIGUEZ, C(6). CS - RIVERS, M(1).

Fresno State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COMPTON, J W,25-6  4.1  18  25 
DUNG, K S,2  2.2 
  
CSU Bakersfield   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Mills, Am L,9-16  2.1  12  15 
Stockton, A   4.2  17  25  10 

Win - COMPTON, J (25-6). Loss - Mills, Am (9-16). Save - DUNG, K (2). WP - Stockton, A(7). HBP - by Mills, Am (WILLIS, K); by Mills, Am (KENNEDY, B); by COMPTON, J (Cardoza, A); by Stockton, A (WILLMON, L); by Stockton, A (KENNEDY, B). BK - Mills, Am(1).

Umpires - HP: Geri Magwire 1B: Jim Bertuzzi 3B: Mark Korras
Start: 3:27 pm Time: 2:37 Attendance:
Weather: 65, partly cloudy

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Fresno State 8 (42-11-1), CSU Bakersfield 5 (16-34)
May 21, 2016 at Los Angeles, Calif. (Easton Stadium)

Fresno State starters: 9/rf KENNEDY, B; 20/2b RIVERS, M; 14/lf WILLIS, K; 22/3b VILLALPANDO; 35/c GUMZ, P; 5/1b WILLMON, L; 19/dh HOWE, M; 10/cf HERNANDEZ, V; 12/ss SMITH, W; 8/p COMPTON, J;

CSU Bakersfield starters: 30/rf Cavazos, J; 1/ss Simmons, A; 4/cf Raeber, S; 29/dh Gonzalez, S; 6/1b Pontecorvo,B; 28/3b Hipa, C; 9/c Larios, J; 14/lf Burt, K; 2/2b Cardoza, A; 11/p Mills, Am;

Fresno State 1st - KENNEDY, B singled up the middle. KENNEDY, B advanced to second on an illegal pitch. RIVERS, M reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; KENNEDY, B advanced to third, scored on a throwing error by 3b. WILLIS, K hit by pitch. WILLIS, K advanced to second; RIVERS, M out at second c to ss, caught stealing. VILLALPANDO doubled to center field, RBI; WILLIS, K scored, unearned. GUMZ, P reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; VILLALPANDO advanced to third, scored on the error, unearned. WILLMON, L fouled out to 3b. HOWE, M reached on a fielding error by ss; GUMZ, P advanced to third. HERNANDEZ, V grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 4 errors, 2 LOB.

CSU Bakersfield 1st - Cavazos, J grounded out to 2b. Simmons, A singled up the middle. Raeber, S walked; Simmons, A advanced to second. Gonzalez, S grounded out to p, SAC, bunt; Raeber, S advanced to second; Simmons, A advanced to third. Pontecorvo,B walked. Hipa, C struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Fresno State 2nd - SMITH, W grounded out to 3b. KENNEDY, B hit by pitch. RIVERS, M reached on a fielder's choice to second base; KENNEDY, B out at second 2b to ss. WILLIS, K flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CSU Bakersfield 2nd - Larios, J fouled out to 1b. Burt, K walked. Cardoza, A hit by pitch; Burt, K advanced to second. Cavazos, J grounded out to 1b unassisted; Cardoza, A advanced to second; Burt, K advanced to third. Simmons, A singled to right field, out at second c to ss, 2 RBI; Cardoza, A scored; Burt, K scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Fresno State 3rd - VILLALPANDO homered to left center, RBI. GUMZ, P flied out to cf. WILLMON, L walked. Stockton, A to p for Mills, Am. HOWE, M doubled to right field; WILLMON, L advanced to third. HERNANDEZ, V walked. JACKSON, D pinch hit for SMITH, W. JACKSON, D reached on a fielder's choice to third base; HERNANDEZ, V advanced to second; HOWE, M advanced to third; WILLMON, L out at home 3b to c. SMITH, W for JACKSON, D. KENNEDY, B doubled to right center, advanced to third on the throw, 3 RBI; SMITH, W scored; HERNANDEZ, V scored; HOWE, M scored. RIVERS, M fouled out to 3b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CSU Bakersfield 3rd - CASTELLON, K to 2b for RIVERS, M. SMITH, W to ss. Raeber, S flied out to rf to right center. Gonzalez, S flied out to rf to right center. Pontecorvo,B grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Fresno State 4th - WILLIS, K struck out swinging. VILLALPANDO walked. RODRIGUEZ, C pinch ran for VILLALPANDO. RODRIGUEZ, C stole second. GUMZ, P walked. GUMZ, P advanced to second on a wild pitch; RODRIGUEZ, C advanced to third on a wild pitch. WILLMON, L hit by pitch. HOWE, M flied out to rf, SF, RBI; WILLMON, L advanced to second; GUMZ, P advanced to third; RODRIGUEZ, C scored. HERNANDEZ, V flied out to cf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CSU Bakersfield 4th - VILLALPANDO to 3b for RODRIGUEZ, C. Hipa, C struck out looking. Larios, J walked. Flores, J pinch ran for Larios, J. Burt, K popped up to 3b. Cardoza, A walked; Flores, J advanced to second. Cavazos, J popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Fresno State 5th - Larios, J to c for Flores, J. SMITH, W out at first p to 2b, bunt. KENNEDY, B hit by pitch. CASTELLON, K flied out to rf. WILLIS, K reached on a fielding error by cf; KENNEDY, B advanced to third. VILLALPANDO flied out to cf to left center. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CSU Bakersfield 5th - Simmons, A singled to first base, bunt. Raeber, S singled up the middle; Simmons, A advanced to second. Gonzalez, S doubled to left center, RBI; Raeber, S advanced to third; Simmons, A scored. Pontecorvo,B struck out looking. Curry, N pinch hit for Hipa, C. Curry, N singled to left field, RBI; Gonzalez, S advanced to third; Raeber, S scored. Hipa, C for Curry, N. Larios, J singled up the middle, RBI; Hipa, C advanced to second; Gonzalez, S scored. DUNG, K to p for COMPTON, J. Burt, K struck out looking. Cardoza, A struck out swinging. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Fresno State 6th - Hipa, C to 3b. GUMZ, P popped up to 2b. WILLMON, L walked. HOWE, M singled through the left side; WILLMON, L advanced to second. COATES, B pinch ran for HOWE, M. HERNANDEZ, V infield fly to 2b. SMITH, W struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CSU Bakersfield 6th - Cavazos, J grounded out to 2b. Simmons, A popped up to 2b. Raeber, S flied out to lf to left center. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Fresno State 7th - Cavazos, J to cf. Raeber, S to dh. Gonzalez, S to 2b. Cardoza, A to rf. KENNEDY, B flied out to lf. CASTELLON, K walked. WILLIS, K fouled out to rf. VILLALPANDO lined out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CSU Bakersfield 7th - Gonzalez, S struck out swinging. Amezcua, N pinch hit for Pontecorvo,B. Amezcua, N struck out swinging. Cannata, M pinch hit for Hipa, C. Cannata, M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.