Humboldt State vs Central Washington (May 12, 2016)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
#5 Humboldt State at Central Washington
May 12, 2016 at Arcata, Calif. (HSU Softball Field)

Humboldt State 11 (50-5-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
HOLLAND cf 
   Ha. WILLIAMS ph 
VIGIL rf 
HOLLINGSWORT 2b 
   PERKINS pr 
   BARKER 3b 
BEJARAN c 
   ZITO pr 
PENA 3b 
   SONNEMAN pr 
PAQUE 1b 
   HARRIS pr 
HALEY lf 
ROBERTS dh 
CHAVEZ ss 
OBBEMA p 
Totals  28  11  12  11  18 
  

Central Washington 2 (42-17)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Fowler cf 
Campbell 1b 
Olague 3b 
   Hazlett pr 
Wilkerson c 
   Bradley pr 
Copodonna dh 
   Wilkening pr 
   Smith,Ka p 
Ferleman ss 
Morris lf 
   Griffin ph 
Hamada 2b 
Johnson,Ra rf 
   Steiner ph 
Wood p 
Totals  28  18  10 

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
Humboldt State...... 101 036 - 11 12  1
Central Washington.. 000 020 -  2  9  0
---------------------------------------
E - PENA. LOB - HSU 8; CWU 10. 2B - VIGIL 2; HOLLINGSWORT; PENA; PAQUE; ROBERTS; CHAVEZ; Wilkerson; Hamada. HR - VIGIL; HALEY 2; Campbell. HBP - SONNEMAN; Hamada. SF - PENA. SB - Ferleman. CS - HOLLAND.

Humboldt State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OBBEMA W,22-3  6.0  28  30  11 
  
Central Washington   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Wood L,21-8  5.0  23  29  10 
Copodonna   1.0 
Smith,Ka   0.0 

Win - OBBEMA (22-3). Loss - Wood (21-8). Save - None. HBP - by OBBEMA (Hamada); by Smith,Ka (SONNEMAN). BK - OBBEMA 2.

Umpires -
Start: Noon Time: 1:58 Attendance: 332
Weather: Cloudy 55

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
#5 Humboldt State at Central Washington
May 12, 2016 at Arcata, Calif. (HSU Softball Field)

Humboldt State starters: 6/cf HOLLAND; 15/rf VIGIL; 4/2b HOLLINGSWORT; 3/c BEJARAN; 18/3b PENA; 14/1b PAQUE; 13/lf HALEY; 8/dh ROBERTS; 2/ss CHAVEZ; 17/p OBBEMA;

Central Washington starters: 1/cf Fowler; 21/1b Campbell; 10/3b Olague; 12/c Wilkerson; 15/dh Copodonna; 20/ss Ferleman; 13/lf Morris; 3/2b Hamada; 25/rf Johnson,Ra; 4/p Wood;

Humboldt State 1st - HOLLAND grounded out to 2b. VIGIL doubled to center field, ground-rule. HOLLINGSWORT walked. BEJARAN walked; HOLLINGSWORT advanced to second; VIGIL advanced to third. PENA flied out to rf, SAC, SF, RBI; BEJARAN advanced to second on the throw; HOLLINGSWORT advanced to third; VIGIL scored. PAQUE grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Central Washington 1st - Fowler singled to shortstop. Campbell singled to left field; Fowler advanced to second. Campbell advanced to second; Fowler advanced to third on an illegal pitch. Olague popped up to 3b. Wilkerson struck out swinging. Copodonna fouled out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Humboldt State 2nd - HALEY struck out looking. ROBERTS grounded out to 3b. CHAVEZ singled to right field. HOLLAND fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Central Washington 2nd - Ferleman singled to right field. Morris lined out to 3b. Ferleman stole second. Hamada hit by pitch. Johnson,Ra struck out swinging. Fowler reached on a fielding error by 3b; Hamada advanced to second; Ferleman advanced to third. Campbell popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Humboldt State 3rd - VIGIL homered to left center, RBI. HOLLINGSWORT walked. BEJARAN popped up to 2b. PENA popped up to p. PAQUE walked; HOLLINGSWORT advanced to second. HALEY popped up to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Central Washington 3rd - Olague singled to left field. Hazlett pinch ran for Olague. Hazlett advanced to second on an illegal pitch. Wilkerson flied out to lf. Copodonna grounded out to ss. Ferleman grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Humboldt State 4th - Olague to 3b for Hazlett. ROBERTS popped up to ss. CHAVEZ doubled to left center. HOLLAND lined out to p. VIGIL walked. HOLLINGSWORT popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Central Washington 4th - Morris flied out to lf. Hamada doubled down the lf line. Johnson,Ra grounded out to 3b. Fowler grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Humboldt State 5th - BEJARAN popped up to 2b. PENA doubled to right field. SONNEMAN pinch ran for PENA. PAQUE doubled to center field, RBI; SONNEMAN scored. HALEY homered to left field, 2 RBI; PAQUE scored. Copodonna to p. / for Wood. ROBERTS grounded out to 2b. CHAVEZ fouled out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Central Washington 5th - HOLLINGSWORT to 3b. SONNEMAN to dh. ROBERTS to 2b. Campbell homered to left field, RBI. Olague flied out to cf. Wilkerson doubled to right field. Bradley pinch ran for Wilkerson. Copodonna singled to left field; Bradley advanced to third. Wilkening pinch ran for Copodonna. Ferleman singled through the left side, RBI; Wilkening advanced to second; Bradley scored. Griffin pinch hit for Morris. Griffin popped up to ss. Hamada walked; Ferleman advanced to second; Wilkening advanced to third. Steiner pinch hit for Johnson,Ra. Steiner popped up to 3b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Humboldt State 6th - Wilkerson to c for Bradley. Copodonna to p for Wilkening. Morris to lf for Griffin. Johnson,Ra to rf for Steiner. HOLLAND singled to left center. HOLLAND out at second c to ss, caught stealing. VIGIL doubled to left field, ground-rule. HOLLINGSWORT doubled to right field, RBI; VIGIL scored. PERKINS pinch ran for HOLLINGSWORT. Smith,Ka to p for Copodonna. BEJARAN walked. ZITO pinch ran for BEJARAN. SONNEMAN hit by pitch; ZITO advanced to second; PERKINS advanced to third. PAQUE walked, RBI; SONNEMAN advanced to second; ZITO advanced to third; PERKINS scored. HARRIS pinch ran for PAQUE. Wood to p for Smith,Ka. HALEY homered to left field, 4 RBI; HARRIS scored; SONNEMAN scored; ZITO scored. ROBERTS doubled to center field. CHAVEZ popped up to ss. Ha. WILLIAMS pinch hit for HOLLAND. Ha. WILLIAMS struck out looking. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Central Washington 6th - HOLLAND to cf for Ha. WILLIAMS. BARKER to 3b for PERKINS. BEJARAN to c for ZITO. PAQUE to 1b for HARRIS. Fowler popped up to ss. Campbell grounded out to ss. Olague popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.